Backstage Media

Saturday, September 13, 2014

Backstage Media


Cover Foto

Posted: 18 May 2010 12:48 PM PDT

In een ver ver verleden, zo’n drie tot vijf jaar geleden, was ik vaak te vinden in Dierenpark Amersfoort. Naast mijn passie voor media heb ik namelijk een nog grotere passie voor tijgers. Ik was daar dus ook vaak te vinden met mijn camera in de aanslag. In de loop der jaren heb ik een redelijke collectie foto’s opgebouwd waarvan een groot deel te vinden is op mijn DeviantART pagina.

Begin maart kreeg ik een mailtje van een Duits weekblad met de vraag of ze één van mijn foto’s mochten gebruiken voor de cover van hun volgende uitgave. Uiteraard heb ik terug geantwoord dat het een eer zou zijn als er één van mijn foto’s op de cover van een tijdschrift terecht komt. Het mailtje werd verstuurd en na een tijdje was ik het al weer vergeten.

We spoelen door naar afgelopen maandag en wat ligt daar op de mat? Een uitgave van het Duitse tijdschrift met mijn mooie tijger foto op de voorkant en mijn naam op de eerste pagina. Als mijn dag verpest zou zijn geweest dan zou één blik op dat tijdschrift hem weer goed gemaakt hebben. Dus bij deze even mijn bedankje aan Feng Shui Aktuell voor het gebruiken van mijn foto!

Tijger Cover

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.